Wij maken jam uit eigen keuken! Wij gebruiken hiervoor fruit dat zoveel mogelijk afkomstig is van lokale inwoners die een flink overschot hebben. Dit fruit is onbespoten en wordt door onszelf geplukt en verwerkt tot een overheerlijke jam! Kom eens kijken naar de verrassende smaakcombinaties! Dit alles past goed bij ons bestaande assortiment van streekprodukten afkomstig van ondernemers uit de regio.

 

Dit is echter niet het enige dat wij maken. Wij maken diverse sausjes zoals bijvoorbeeld onze heerlijke mayonaise dressing (geheim recept) die u misschien kent van ons broodje gezond.  Deze dressing is tevens bij ons te koop!

Ook maken wij onze soepen zelf. Vers uit eigen keuken! Onze tonijnsalade en eiersalade worden dagelijks vers gemaakt, dus proef zelf een keer!!!

Naast dagverse, overheerlijke produkten verkopen wij ook een klein assortiment aan cadeau artikelen afkomstig van Hof van Kosberg uit Mechelen.

 

Kunt u uit dit alles geen keuze maken? Geen probleem! Wij verkopen ook cadeaubonnen die te verkrijgen zijn in elk gewenst bedrag. Cadeaubonnen hebben een bestedingstermijn van 1 jaar.

 

Top

De kleinste en de lekkerste broodjeszaak van het Heuvelland